Jun 26, 2008

voi muna

tahon nyt kirjottaa suomeks koska aivot EI TOIMI !

... mie en tiiä ! uskaltauduin viimeinki laittaa viestii raunille, kesti homokauan psyykkaa itteni siihen, koska en vaan KEHTAA 8( plus en mie vittu tiiä haluuko ihmiset et ees tulisin hesaan, kun en oo bilerintamaan tunkees kuitenkaa. mie en tiiä perkele mitää. väyläski asiat vaa oli sellast yhy syyllistävää sävyy ja pilkunnussintaa ko ei ollu vakiotyöntekijät paikal ollenkaa vaa jouduin sokeltaa joillee jotka näin tyylii ekaa kertaa sil konsertti matkal ja ARGH VITTU. sekavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mut ainaki tuli selväks et hei mun raha-asiat kusee rankast ja ne tulee vaan kusemaan lisää. siispä... *selaa mollii* JOTAIN KIITOSHH ELÄMÄ.
tahon juua. lagaa mimbsanpimbsan kans telkun ees ja pelaa pleikkaa ja kirjottaa seikkaluu ja lipittää jotaa "limuu" ja röhöttää tyhmille (read: laadukkaille) jutuille. laatu is us. always.
tai ehk oikeesti vaan jään lagaa kotkaa ja vithy homehun palasiks ja löllöilen ympäriinsä. niinku se vihree öggö digimon joka heittelee liilaa paskaa, mikäs se oli, NUMEMON ! joo. miun tulevaisuus. muahaha.

HABL HABL JA MUUTA KAKKAA >8OO

//EDIT: HABL HABL ! keräkkää miulle kolehti et pääsen naistenbileisii ;____; olis ehk just sen verran täpäkkää mut ehk tahdon syädä jotain vkl :D ITKU POTKU RAIVARI.

HABL HABL !

ainii. i present to you: MY FUTURE !

1 comment:

Anonymous said...

Joooooooo! Shimmulle kolehti! Tule tule messiiiin :DDD